Coffeeshop

Coffeeshop Upstairs

Als je op zoek bent naar een leuke en gezellige coffeeshop in Arnhem, ben je bij Upstairs aan het juiste adres. De coffeeshop ligt 10 minuten vanaf het centraal station midden in het centrum in een zijstraat van de winkelstraat De Ketelstraat. Ook met de auto kun je parkeren 50 meter van de shop in De Musisgarage. roltrap af en dan plein oversteken Loop naar de big outlet winkel en  links om de hoek is de shop. Bij hen ben je altijd verzekerd van een gezellige tijd én van de beste kwaliteit producten uit de omgeving. In deze coffeeshop in Arnhem ben je ook van harte welkom voor een wedstrijdje tafelvoetbal met je vrienden of een avondje televisie kijken. Uiteraard wordt je bediend door vriendelijke deskundige mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Deze coffeeshop is uiterst vriendelijk voor alle soorten mensen van onze samenleving. en kent geen onderscheid.

Natuurlijk hebben ze ook de beschikking over diverse kaartspellen en draaien ze sfeervolle muziek. Ook kun je daar genieten van een heerlijke kop koffie of een ander drankje. In de coffeeshop streven ze naar het leveren van goede producten met een constante kwaliteit.

Dit kunnen ze garanderen doordat ze samenwerken met de beste leveranciers. Bij hen ben je dan ook 7 dagen per week welkom. Binnen deze coffeeshop in Arnhem heerst een ontspannen en fijne sfeer. Zo ben je altijd verzekerd van een leuk avondje uit met vrienden in de binnenstad van Arnhem. Zij zijn dan ook niet voor niets één van dé leukste coffeeshops van Gelderland en omstreken.

Coffeeshop Upstairs in Arnhem

De coffeeshop heeft een ruim assortiment. Zo kun je dus altijd roken waar je van houdt. Daarbij hanteren ze een perfecte service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen de weg weten te vinden naar coffeeshop Upstairs.

Je kunt er genieten van een gezellig potje schaken, dammen of gewoon een lekker drankje drinken aan de bar. Zij hanteren een prima klantvriendelijkheid en hebben een gezellige sfeer hoog in het vaandel staan.

Coffeeshop Upstairs in Arnhem is een gedoogde shop welke alleen producten van hoogwaardige kwaliteit verkoopt. Natuurlijk werken ze met een legitimatieplicht zodat ze iedereen de veiligheid kunnen bieden die het nodig heeft. Als je op zoek bent naar een goede coffeeshop in Arnhem, ben je bij Upstairs van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over producten, of kom gezellig langs. Uiteraard is daar de kwaliteit erg goed en behoort tot de top van Nederland. Ook is de sfeer prima, waar vaak reggae wordt gedraaid, In deze shop is geen plaats voor mensen die discrimineren vrouwen lastig vallen. Vrouwonvriendelijk gedrag is niet toegestaan bij Upstairs .

Wil je lekker computeren Wifi aanwezig. Spelletjes flipperen. krantje lezen Het is er allemaal. De shop is geopend van 10 tot 24 uur. Ook als je na de shop heerlijk wilt winkelen met een groot aanbod aan winkels, maar ook horeca. restaurants lunchrooms etc. Geschikt voor meerdere dagen. Ook de omgeving van Arnhem met zijn vele parken en natuurschoon is de moeite waard.

Vind ons

Upstairs Coffeeshop

Beekstraat 109

6811 DV Arnhem

Contact

026-3515397

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.