Beste coffeeshop Nederland

Één van de beste Coffeeshops van Nederland

Één van de beste coffeeshop van Nederland vind je natuurlijk in Arnhem. Bij Upstairs ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de beste coffeeshop voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Eén van de beste coffeeshops in de omgeving Arnhem. Een bezoek aan de coffeeshop verzekerd je van het meest ruime assortiment geweldige kwaliteit.

Naast de ruime keuze aan coffeeshop producten, ben je ook van harte welkom voor een gezellig avondje uit met vrienden. Geniet in deze gezellige coffeeshop en geniet alleen of samen met je vrienden van een leuke en ontspannen ambiance. Drink daarnaast een lekker drankje aan de bar, of speel een spannend potje dammen of schaken. Ook als je liever ontspannen naar de televisie wilt kijken ben je van harte welkom.

Bij upstairs ben je aan het juiste adres voor voor producten van de beste kwaliteit.
Bij upstairs betaal je altijd een eerlijke prijs. Als je op zoek bent naar één van de beste coffeeshops van Nederland, dan vind je coffeeshop Upstairs in Arnhem. De medewerkers voorzien je daarnaast graag van een waardevol advies of een vriendelijke glimlach.

De beste coffeeshop van Nederland in Arnhem

Naast een product van hoge kwaliteit, wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor een voorgedraaide joint of losse wiet. Bij coffeeshop Upstairs is dat een absolute garantie.Ze houden de prijzen voor de producten betaalbaar, zodat jij altijd kunt genieten van een geweldige gebruikerservaring.

Daarnaast heeft deze coffeeshop in Arnhem ook alles in huis voor een gezellig avondje uit met vrienden. Drink wat aan de bar of neem actief deel aan één van de activiteiten. Hierbij kun je denken aan kaarten, dammen of schaken. Natuurlijk kun je binnen de coffeeshop ook gebruik maken van de televisie. De kwaliteit houden ze hoog omdat Ze alleen samenwerken met vaste leveranciers.

Een constante levering van kwaliteit is voor hen dan ook van groot belang. Als je op zoek bent naar één van de betere coffeeshops van Nederland, dan ben je bij coffeeshop Upstairs in Arnhem aan het juiste adres. Natuurlijk niet alleen voor ontspanning van hoge kwaliteit, maar ook voor een lekker drankje, een kop verse koffie of een gezellig praatje. Neem vrijblijvend contact op voor vragen over het ruime assortiment, of ga een keer gezellig langs bij coffeeshop upstairs.

 

Vind ons

Upstairs Coffeeshop

Beekstraat 109

6811 DV Arnhem

Contact

026-3515397

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.